Heeft u stalen kozijn nodig?

Stalen Kozijnen op maat

Vakwerk binnenkozijnen, buitenkozijnen of deuren van staal.

Stalen kozijnen en deuren voor binnen of buiten

Sterk, onderhoudsarm en een unieke uitstraling

Over stalen kozijnen

Wij zijn van mening dat stalen kozijnen in ieder interieur passen. Natuurlijk is het eerste waar je aan denkt bij stalen kozijnen een industrieel look. Maar afhankelijk van het stalen profiel en de kleur kan staal ook erg mooi zijn in een landelijke, moderne of klassieke ruimte. Kijk maar eens bij de foto’s van onze projecten en laat u inspireren.

Een stalen kozijn, raam of deur is zowel binnen als buiten toepasbaar. Staal gaat lang mee zoals iedereen weet. Daarnaast wordt het beschermd door een poedercoating die wij op al onze producten aanbrengen, in de door u gewenste kleur. Stalen kozijnen staan voor jaren lang plezier en onderhoudsarm genieten.

De mogelijkheden zijn eindeloos met staal. Klapdeuren, schuifdeuren, roldeuren, staldeuren of openslaande deuren het kan allemaal. Maar ook daglicht, dakraam of een lichtstraat van staal is mogelijk. Door het gebruik van de diverse soorten profielen kan de look worden bepaald. Maar ook bijvoorbeeld de isolatiewaarde en brandwerendheid

Tenslotte willen we nog kwijt dat staal duurzaam is. Het gaat enorm lang mee en na gebruik is het zeer eenvoudig te recyclen.

Stalen kozijnen zijn duurzaam

Stalen kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk

Staal is brandveilig en inbraakwerend

Zeer goede isolatie mogelijk

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Hoe zit het met het onderhoud van stalen kozijnen?

Een paar keer per jaar reinigen met een vochtige doek, met een zacht schoonmaakmiddel is voldoende om de stalen kozijnen te laten glimmen. Meer is er niet nodig om de kozijnen ten minste 50 jaar mee te laten gaan.

Kunnen jullie mijn schets uitwerken en maken?

Geen enkel probleem! Wij maken alleen maar maatwerk. Van uw schets maken wij een tekening en na uw goedkeuring kunnen wij uw idee realiseren.

In welke kleuren zijn stalen kozijnen beschikbaar?

Wij poedercoaten onze stalen producten in iedere gewenste kleur. Het meest betrouwbaar is het systeem van RAL kleuren. Kunt u thuis, met een kleurenwaaier, bepalen welke kleur u wilt.