Heeft u stalen trap nodig?

Stalen trappen op maat

Vakwerk trap staal i.c.m. hout, glas of kunststof

Stalen trappen voor binnen of buiten

Sterk, onderhoudsarm en een unieke uitstraling

Over stalen trappen

Van een saaie trap naar een stoere blikvanger in uw huis of kantoorpand? Het is eenvoudig mogelijk met staal. Staal geeft, eventueel in combinatie met andere in materialen zoals hout, steen of glas, een industriële stoere of design look.

Wij zijn niet in staat u uit te legen wat er mogelijk is, om de eenvoudige reden dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Daarnaast is bij ons alles maatwerk!

Wij maken iedere soort trap; vluchttrappen, trap met bordes, steektrappen, wenteltrappen of spiltrappen. Uw idee maken wij werkelijkheid!

Wij gaan graag met u in gesprek over de vele mogelijkheden.

Stalen trappen zijn sterk

Stalen trappen zijn onderhoudsvriendelijk

Een stalen trap laat zich makkelijk combineren met andere materialen

Staal is duurzaam

Een stalen trap is zeer slijtvast

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Hoe zit het met het onderhoud van een stalen trap?

Een stalen trap heeft bijna geen onderhoud nodig. Onze trappen zijn van hoge kwaliteit vanwege het gebruik van hoogstaande poedercoating.

Welke materialen kunnen er worden gebruikt met een stalen trap?

Het trapframe zal altijd van staal zijn. Voor de treden wordt meestal hout, steen, staal, beton of glas gebruikt. Leuning en balustrade kan worden gemaakt van staal, een metaal, glas, hout of kunststof.

In welke kleuren zijn stalen trappen beschikbaar?

Wij poedercoaten onze stalen producten in iedere gewenste kleur. Het meest betrouwbaar is het systeem van RAL kleuren. Kunt u thuis, met een kleurenwaaier, bepalen welke kleur u wilt.